fredag 4 juli 2008

Krossa fenomenet B-kändis!

Någon som har tröttnat på fenomenet hyperspeedad B-kändis? Det finns ju en del där ute, även om mängden har minskat sedan dokusåpornas popularitet dalat. För att fräsha upp ert minne ska jag nämna några: Olinda, Olivier de Paris, Molle Holmberg (förutom medverkan i Baren har han ställt upp i melodifestivalen i ett försökt att rädda sin B-karriär), Elita och Jerry Forsberg. Okej, jag erkänner, jag var tvungen att googla på dokusåpor för att få fram deltagare från dessa freakshows, vilket borde ge en hint om vilka avtryck i historien dessa människor gör.

Men faller en så står där tusen åter… det finns alltid folk som är redo att ta någon annans plats i rampljuset, helst med minsta möjliga ansträngning. En av de mest pinsamt lysande stjärnorna på B-himlen är Basshunter. Killen är en mediakåt manshora som gör allt han kan för att synas på löpsedlarna. Hade killen fötts till kvinna skulle han ha förstorat sina boobs för länge sedan och spritt ut sina bilder över hela Sverige.

Jag kunde inte bry mig mindre. En människa som ägnar all sin vakna tid åt att andra människor ska titta på honom/henne påminner mest om en irriterande geting. Man kan inte slå ihjäl fanskapet för det kan medföra negativa konsekvenser. Så det bästa är egentligen att ignorera flygfäet, så slutar han/hon snart.

Jag är ingen hängiven anhängare till Alexander Bard, men han har sagt att det värsta men kan göra mot en människa är att vara likgiltig mot denna. Jag är faktiskt tvingad att hålla med. Genom att ignorera människor som Linda Rosing och Basshunter slutar de antagligen med sin titta-på-mig-turné och förhoppningsvis söker de sig en mer meningsfull tillvaro, vilket alla skulle tjäna på i slutändan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gör som jag, byt kanal varje gång det blir reklam eller något du inte vill se. Det, plus sluta läsa morgontidningarna som trycks in i ansiktet när du har bråttom till tåget. (Har inte du sysslat med det ett tag??! Hemska människa isåfall! :)) Och aftonbladet/expressen såklart, dem hoppas jag du dumpat för länge sen??
Små uppoffringar med tanke på vad man (så gärna) "missar".

/Kommenteraren, kommenterar när kommenteras skall